× המגזין
כלים
אודות
קשר
שירותים


חזרה למעלה
רוצה להתעדכן במאמרים מעניינים, טיפים וכלים מעשיים, ועוד הפתעות?
אפשר להוסיף תזכורת ביומן להיכנס לאתר מדי פעם, אבל יותר פשוט לקבל את זה ב"תקציר מנהלים" - הניוזלטר שלנו:
רק לחיצה כאן ומגיעים לעמוד הרישום
הבנתי, לא רוצה לראות את ההודעה הזאת היום
אופס...

העמוד שביקשת אינו נמצא

(מה שנקרא "שגיאה 404")

לא רצינו שזה יקרה, אבל נשמח להמשיך לארח אותך כאן.
יש לנו עוד הרבה דברים מעניינים לספר לך.

אגב, לפעמים מטעויות יוצאים דברים טובים:
בשנות ה-30 של המאה העשרים, עוגיות הקקאו של רות וויקפילד היו שם דבר בפונדק שלה בעיירה וויטמן. בוקר אחד גילתה רות שלא נשארה לה אבקת קקאו להכנת העוגיות. כאלתור, היא ניסתה לשבור חתיכות שוקולד לתוך הבצק, מתוך תקווה שהשוקולד ימס באפייה. אלא שהשוקולד לא נמס לגמרי, רק התרכך מעט, ויצר עוגיות חדשות וטעימות יותר - עוגיות שוקולד-צ'יפס.

חזרה לאתר