אם מצאת את האתר מעניין, אנחנו מזמינים אותך לקבל היישר אל שולחנך (אוקיי, אל תיבת הדוא"ל שעל שולחנך) את "תקציר מנהלים" - מגזין היי-טקסט בגירסת דוא"ל, עם טיפים, כלים מעשיים, השראה, וכל מה שצריך כדי לתקשר את המוצר הטכנולוגי אל האנשים.
מבטיחים לא להציק יותר מדי, וכמובן לא להעביר את כתובת הדוא"ל שלך לאף אחד. פרטים והרשמה כאן.
מאיר אריאל ז"ל היה אחד הלהטוטנים הדגולים ביותר של העברית החדשה, וכמעט מכל שורה שכתב אפשר ללמוד משהו. הפעם נתמקד בשורה אחת מתוך שירו "לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ", שיש בה דילמה ניסוחית ופתרון מבריק שלה.
מה קורה לנו כשאנחנו שומעים שיר מוכר בגירסה קצת שונה? פחות או יותר מה שקורה לנו כשאנחנו מנסים לשפר טקסט או עיצוב שיצרנו - אנחנו נחשפים לאפשרות להדגיש דברים שונים, לשנות קצת את הסדר או את האיזון בין המרכיבים, ומאפשרים למחשבה שלנו להתפתח.
גם הטכנולוגיה הכי יפה ומתקדמת צריכה קודם כל להתחבר לבני-האדם.
וזה מה שאנחנו עושים ב-"היי־טקסט", מתוך תשוקה ונסיון הן בתחום הטכנולוגי והן בתחום הכתיבה, העיצוב וחוויית הלקוח.
באתר הזה אפשר למצוא מאמרים על תרבות טכנולוגית, מיתוג, שיווק, מיקרוקופי, ובעצם על כל הצד האנושי של הטכנולוגיה, ועל הדרכים שבהם אפשר וצריך לתקשר את המוצר הטכנולוגי אל האנשים. אנחנו מזמינים אותך לקבל כאן טיפים וכלים מעשיים, קצת השראה, ואפילו כמה תרגילים לבחינת התקשורת השיווקית ולפיתוח הנכון שלה.
"
אחרי כמה מילות פתיחה, הסיר סטיב ג'ובס את הכיסוי, וחשף בפני אנשי TBWA את המחשב החדש, שלימים ייקרא iMac. סגנון הצגה אופייני שאנחנו מכירים עד היום.
אנשי משרד הפרסום היו בהלם. הם לא רצו להיות גסי רוח, אבל בדיעבד הודו שהמחשב היה כל-כך חדשני ושונה, שהם ממש חששו שזה מהפכני מדי. מועד לכשלון חרוץ.
"
פעמים רבות בעולם התוכנה, היכולות והאפשרויות פחות משנות. לעומת זאת, החלטות אסטרטגיות וראייה עתידית יכולות לייצר סטנדרטים תעשייתיים או להוריד השקעות לטמיון.
"קורל מוב" היתה תוכנה לאנימציות וקטוריות, שהקדימה את "פלאש" של מקרומדיה. אבל בחברת קורל לא ראו את הפוטנציאל של האינטרנט כיעד לתוצרי התוכנה, והתעקשו לייצא קבצים רק לפורמט AVI. כך הלך והעמיק הבור של "קורל-מוב" עד שנעלמה לגמרי לטובת "פלאש".
"תקציר מנהלים" - הניוזלטר שלנו: מגזין היי־טקסט בגירסת דוא"ל, עם טיפים, כלים מעשיים, השראה, וכל מה שצריך כדי לתקשר את המוצר הטכנולוגי אל האנשים.
מבטיחים לא להציק יותר מדי, וכמובן לא להעביר את כתובת הדוא"ל שלך לאף אחד. נרשמים כאן.